Eerste communie in Flora

In Flora was er onlangs een gezinsviering met eerste communie, onder muzikale begeleiding van het Jeugdkoor Melsen. Kinderen, ouders, leerkrachten, directie, catechisten en parochianen... iedereen was aanwezig om te supporteren. Het gaat hier om een proefproject waarbij scholen en parochie samen de eerste communie voorbereiden. Het voorbije jaar waren er drie gezinsvieringen, met een voorbereidingsmoment voor de communicanten en ouders vooraf. Tijdens de viering werd er steeds een kinderwoorddienst voorzien. In juni volgt er nog een gezinsviering met eerste communie. Nadien wordt het project geƫvalueerd. Bedankt Chris, Roger, Marleen, Bernadette, Ann, Ann, Elke en Ines om dit alles in goede banen te leiden.

Adelheid