Sint-Anna Bottelare

Sint-Anna Bottelare

Pastoor Renaat De Paepe                                                                          

Bakkerstraat 3

9860 Landskouter

 ☎ : 09/329 50 03                  

GSM;    0486 51 41 43                           

Email;     renaat@renaat.be

 

 

 

 

Diaken Luc Pontzeele

Sint-Annawegel 13

9820 Bottelare

 ☎ :09/362 72 88

Email;    luc.pontzeele@skynet.be

 

 

 

 

 

 

 

Diaken Wies Merckx

Kerkstraat 14b     

9860 Gijzenzele

 ☎ : 09/362 93 83

Email;     merckxwies@gmail.com

 

WAT MET INTENTIES ?

Bottelare: Anne Delespaul, Stas De Richellelaan 48, Bottelare. Tel. 09 362 80 68

Je herinnert je nog goed de dag van overlijden van één van je lievelingen: je echtgeno(o)t(e), je kind, je vader, je moeder, je broer of zus... Het waren moeilijke dagen naar de uitvaart toe, je zag er tegen op ... en toen die dag aanbrak was je blij dat je er niet alleen voor stond, dat ook andere ‘lievelingen’ er waren en dat je troost en steun vond bij elkaar. Aan tafel nadien werden herinneringen opgehaald en misschien wel afspraken gemaakt om elkaar terug te zien, en niet te wachten tot een volgende uitvaart.
Op de sterfdag denk je onwillekeurig terug aan de vele momenten uit het leven van je ‘lieveling’ en je vraagt je af hoe het nu met iedereen zou gaan.
Nooit gedacht dat een viering in de kerk voor de overledene ook een moment is om iedereen uit te nodigen en elkaar terug te zien, om bij te praten, om herinneringen op te halen?
Hebben wij niet allen nood aan zulke gelegenheden?
Wanneer je het wilt kan elke zondagsviering zo een gelegenheid zijn om dierbaren te gedenken. Je hoeft alleen een dag en uur uit te kiezen, een zaterdagavond 18 uur in Bottelare of de zondagmorgen 10 uur in Landskouter, en je geeft de naam van je dierbare door aan één van de verantwoordelijken in onze geloofsgemeenschap of je mailt naar padre Renaat (renaat@renaat.be).
Het bedrag van 15 € dat hierbij hoort kan geen onoverkomelijke moeilijkheid zijn om een intentie aan te vragen. Belangrijker is het feit dat we samen jouw dierbare kunnen gedenken, voor hem of haar bidden, en nadien samen kunnen zijn met de familie en vrienden.
Denk hier maar eens over na, bespreek het met je huisgenoten en familie... en op ons mag je rekenen.
Namens onze geloofsgemeenschap Klein-Land-van-Rode
padre Renaat, Bakkerstraat 3, 9860 Landskouter