Sint-Anna Bottelare

Pastoor Adrien Dhooghe

Hundelgemsesteenweg 351        9820 Merelbeke

☎ : 09/230 63 61

Email ;       parochie.merelbeke.oosterzele@kerknet.be                              Facebook;   http://on.fb.me/23LEtMk

Diaken Luc Pontzeele

Sint-Annawegel 13

9820 Bottelare

☎ :09/362 72 88

Email;    luc.pontzeele@skynet.be

Diaken Wies Merckx

Kerkstraat 14b

9860 Gijzenzele

☎ : 09/362 93 83

Email;     merckxwies@gmail.com

WAT MET INTENTIES ?

Rekeningnummer misintenties Klein Land van Rode (Bottelare)
Door reorganisatie in de nieuwe Parochie Moeder Teresa (vroeger Merelbeke-Klein Land van Rode-Oosterzele) zijn wij genoodzaakt geweest om ook de rekeningnummers aan te passen.
In het vervolg geldt het rekeningnummer:
Pas.Werk Klein Land van Rode: BE 57 8905 4418 9835
De misintenties kunnen nog steeds aangevraagd worden bij het
secretariaat Klein Land van Rode: R. Stas de Richellelaan 48  9820 Bottelare,
Tarief: Weekend mis 15 euro, week mis 11 euro.
Dank voor uw begrip.

Je herinnert je nog goed de dag van overlijden van één van je lievelingen: je echtgeno(o)t(e), je kind, je vader, je moeder, je broer of zus... Het waren moeilijke dagen naar de uitvaart toe, je zag er tegen op ... en toen die dag aanbrak was je blij dat je er niet alleen voor stond, dat ook andere ‘lievelingen’ er waren en dat je troost en steun vond bij elkaar. Aan tafel nadien werden herinneringen opgehaald en misschien wel afspraken gemaakt om elkaar terug te zien, en niet te wachten tot een volgende uitvaart.
Op de sterfdag denk je onwillekeurig terug aan de vele momenten uit het leven van je ‘lieveling’ en je vraagt je af hoe het nu met iedereen zou gaan.
Nooit gedacht dat een viering in de kerk voor de overledene ook een moment is om iedereen uit te nodigen en elkaar terug te zien, om bij te praten, om herinneringen op te halen?
Hebben wij niet allen nood aan zulke gelegenheden?
Belangrijker is het feit dat we samen jouw dierbare kunnen gedenken, voor hem of haar bidden, en nadien samen kunnen zijn met de familie en vrienden.
Denk hier maar eens over na, bespreek het met je huisgenoten en familie... en op ons mag je rekenen.
Namens onze geloofsgemeenschap Klein-Land-van-Rode