UIT DE REGIO - CON TEMPO - Expo: “Lang leve de muziek“

UIT DE REGIO

CON TEMPO

Expo: “Lang leve de muziek“
bied je een wonderlijke trip langs zestig Nederlandstalige liedjes uit de Lage Landen. Een eerbetoon aan meer dan 200 artiesten en groepen in de grootste muziektentoonstelling ooit in Vlaanderen. Van Will Tura tot Bazar en van Boudewijn de Groot tot de Jeugd van Tegenwoordig.
Met de mooiste liedjes, de leukste verhalen en memorabele televisiefragmenten. Luister, zing en quiz mee, vergaap je aan de collectiestukken van je favoriete idolen en herbeleef je jeugd.
Of je nu fan bent  van kleinkunst, schlagers, stevige rock of coole hip hop, iedereen beleeft in deze interactieve tentoonstelling zijn favoriete Nederlandstalige muziek.

Deze expo gaat door op zaterdag 16 maart 2019 in de Sint Pietersabdij te Gent. Het Sint-Pietersplein kan je bereiken met bus 5 en bus 8, halte Sint Pietersplein.
We verzamelen tussen 13.45 uur en 14.00 uur in de inkomhal. De toegangsprijs van 11 euro is ter plaatse te betalen. Tijdens het bezoek (2 uur) gebruiken we een koptelefoon. Er is een lift en op verschillende plaatsen zijn er zitbanken.
Achteraf is er mogelijkheid om na te praten in het gezellige muziekcafé. Taart moet op voorhand besteld worden.
Inschrijven ten laatste op woensdag 13 maart bij Brigitte Hinnekens: tel 0497.11.13.03 of
mail: brigitte.hinnekens@telenet.be