Tentoonstelling Munte - Oude Pastorie,

Tentoonstelling Munte - Oude Pastorie,

Na enkele maanden gedwongen stilte, geeft vzw uitMUNTEnd de aftrap van een nieuw seizoen tentoonstellingen in Munte dorp.

Naar aanleiding van 35 jaar Christoforus-gemeenschap in Munte, nodigt vzw uitMUNTEnd een kunstenaarskoppel uit met internationale ervaring maar ook met een nauwe verwantschap met Munte en de antroposofische mensvisie van Rudolf Steiner waarbij kleur, vorm, natuur en mens, en de lotsverbondenheid met de ander een inspiratiebron is voor hun werk.
Dora Seaux (°1945) en Philippe Marchand (°1955)genoten beiden een opleiding aan Sint Lukasinstituut Gent, vervolmaakten hun studies Europawijd (Emerson College UK / Alanus Hochschule für Kunst & Gesellschaft D) en zijn regelmatig met tentoonstellingen en als (gast)docenten in binnen- en buitenland actief. 

In de Oude Pastorie is er werk te zien in de mooie, met licht overgoten veranda en in de kamers op de verdieping. In de kerk worden enkele grotere werken getoond. Op kleine wandelafstand, is er, op het terrein van de Christoforus-gemeenschap aan de Asselkouter, een alu-art "Venus" opgesteld.

De tentoonstelling is dagelijks toegankelijk, 
maandag tot en met zaterdag van 13u30 tot 17u30 en op zondag van 10u30 tot 17u30. 
De kunstenaars zijn telkens tijdens het weekend of op afspraak aanwezig.

Alle bezoekers welkom conform de covid19-maatregelen (mondmaskerplicht + richtlijnen bij het onthaal)

Info en afspraken:
vzwuitMUNTEnd@gmail.com - tel: 09 362 30 10
Christoforus-gemeenschap – tel: 09 362 76 08