Solidariteitsmaaltijd

PMW steunt deze campagne en organiseert hiervoor een solidariteitsmaaltijd ten voordele van Broederlijk Delen op zondag 5 april 2020 vanaf 12.00 uur in de zaal van het KTA , Bergwegel 2 te Merelbeke.
Kaarten kosten € 16 voor volwassenen en € 8 voor kinderen.
Op het menu staat een kalkoenstoofpotje met kroketten.  Het aperitief wordt je aangeboden door Femma in samenwerking met KWB ten voordele van Wereldsolidariteit. Wereldsolidariteit ondersteunt de inzet van de arbeiders in het Zuiden door sensibiliseringscampagnes in Vlaanderen en Brussel. Altijd rond een thema dat te maken heeft met waardig werk of sociale bescherming en het belang van de sociale bewegingen daarbij.
Kaarten zijn te bekomen bij de leden van de werkgroep. Je kunt ook het gepaste bedrag overschrijven op rekening  IBAN BE67 8915 3415 7687  BIC VDSPBE91 van de Parochiale Missiewerkgroep. Dan liggen je kaarten aan de kassa aan de ingang van de zaal.
Om ons werk makkelijk te maken vragen we je kaarten vooraf te bestellen zodat wij het precieze aantal porties kunnen bestellen.
Zoals steeds is er na de maaltijd ook nog koffie, thee en taart te bekomen. Voor de taart doen we een warme oproep aan alle gemotiveerde vrouwen (en ook mannen) die bereid zijn een  (of meer) smakelijke  taarten te bakken. Op zondagmorgen 5 april vanaf 9.30 uur kunnen de taarten aangebracht worden in het KTA, Bergwegel 2 te Merelbeke. We danken alvast alle bakkers die zich solidair tonen met het Zuiden.

Wie bereid is een deel van zijn namiddag op te offeren om de zaal te helpen opruimen en alles terug te plaatsen is van harte welkom.

PMW (parochiale missiewerkgroep)