Nieuws uit de parochieploeg van april

Met de nieuwe parochie hebben we voor de eerste keer een gezamenlijke Vastenperioden en Goede Week beleefd. Alles is goed verlopen, dankzij de inzet van vele mensen. De organisatie en communicatie was wel heel last-minute, wat het voor de medewerkers soms lastig maakte. Hopelijk is deze groeipijn snel vergeten, zeker met het medewerkersfeest van zondag 8 september in het vooruitzicht. Ondertussen worden er in mei gebedsmomenten aan de verschillende kapellen van onze parochie georganiseerd. Ook de parochiale bedevaart naar Lourdes-Oostakker van zaterdag 25 mei komt eraan. Administratief wordt er verder gewerkt aan het actualiseren van de website, de uitbouw van het parochiesecretariaat in Merelbeke en het oplijsten van alle eerste communies, doopsels en huwelijken dit voorjaar. Tenslotte denken we na over de eerste stappen die we kunnen zetten in het organiseren van een aangepaste vormselvoorbereiding in samenwerking met de catechisten. Boeiende tijden...

Adelheid