JEUGDKOOR MELSEN TREKT ER OP UIT…

JEUGDKOOR MELSEN TREKT ER OP UIT…
Naar zee!

Het begon in Merelbeke station… 
Een groep van veertien kids/jongeren tussen acht en achttien jaar, dirigente Peggy en gitarist Nico kwamen op 14 augustus vroeg in de ochtend bijeen en met z’n allen namen ze de trein richting Oostende. Daar aangekomen verraste Jeugdkoor Melsen voorbijgangers met een heuse “flashmob”: vanuit het niets werd een onaangekondigd optredentje gebracht; dit was o.a. in het station het geval. Er werd alleszins iets teweeggebracht bij de omstaanders: van een verbaasde blik over een glimlach tot hier en daar een welgemeend applaus. 
In Oostende moest onze zingende jeugd een aantal opdrachten vervullen om zo gaandeweg – per boot en te voet – in Bredene te geraken. Daar aangekomen was het picknicktijd, waarna de reis per tram richting De Haan ging. Het moment was aangebroken om op het strand te ontspannen en te genieten na een actief programma. De meesten hadden evenwel nog heel veel energie over: er werden indrukwekkende zandkastelen gebouwd, anderen vingen wat garnalen en vele koorleden namen een verfrissende duik in een zee met heel plezante golven. De namiddag vloog voorbij en als afsluiter waren er heerlijke hotdogs, waarna de terugreis werd aangevat. Met een bijzondere groep beleefden we een bijzondere dag… om nooit te vergeten!
Nog even dit: op zaterdag 8 september starten we opnieuw met repeteren en op 22 september houden we een “Open repetitie”!
Voor meer info: www.facebook.com/jeugdkoormelsen - neem zeker een kijkje op deze facebookpagina!

Peggy De Schrijver