GOD VERTROUWEN: EEN TABOE?

GOD VERTROUWEN: EEN TABOE?

Marjan Bonaugure uit Duffel ©Van Assche

De werkgroep pastoraal van het OLV college Zottegem Campus Centrum wil jullie van harte uitnodigen voor een getuigenis/dialoog rond geloof en vertrouwen door Marjan Bonaugure onder de titel: God vertrouwen: een taboe? Op weg naar een nieuwe realiteit.
Marjan Bonaugure is 40 jaar en uit Duffel. Sinds 2005 is ze werkzaam als maatschappelijk assistente. Een krachtige Godservaring veranderde dat jaar haar leven ingrijpend. Deze ervaring is het begin van een zoektocht waarbij vertrouwen in God gaandeweg een sleutel wordt naar een hoopvolle vernieuwing. Wat kan vertrouwen in God nog betekenen en teweegbrengen in het eigen leven? Leidt dit vertrouwen werkelijk naar iets? Kan het de tijd en wereld waarin we leven nog beïnvloeden, vernieuwen? Hoe dan? 
Haar niet alledaagse, toegankelijke getuigenis staat niet los van de wereld van vandaag en is een aanzet over geloven, vertrouwen in God en evangelie in deze tijd.
Deze hedendaagse getuigenis en dialoog gaat door op vrijdag 2 maart om 16:00. Ingang via de witte poort in de Nieuwstraat 19.  

Toegang is gratis.