DANKBAAR UITWUIVEN

Afscheid Padre Renaat De Paepe als pastoor van zijn parochies in Klein Land van Rode en Oosterzele
Einde 2018 neemt Padre Renaat De Paepe als pastoor afscheid van zijn parochies in Klein Land van Rode en Oosterzele. Dit kunnen zijn parochianen niet zomaar laten voorbijgaan.
Iedereen zal zich de dynamische en participatieve leiding van Padre Renaat goed herinneren, zijn verzorgde misvieringen en inspirerende preken op zaterdagavond en zondagvoormiddag, evenals de talrijke dopen, huwelijken en uitvaarten die hij heeft verzorgd.

Daarom wordt op zondag 23 december 2018 te 11u een afscheidseucharistieviering gehouden in de kerk van Landskouter en op zondag 6 januari 2019 te 11u in de kerk van Bottelare. Zo kan iedereen die erbij wil zijn, kiezen voor de datum en de kerk die hem/haar het best past.
Padre Renaat wil geen persoonlijk afscheidsgeschenk.
Wie dit wil, kan een gift doen voor de projecten die hij steunt in Palestina, o.m. de opname van vondelingen in Bethlehem. Dit kan door overschrijving naar rekeningnummer BE92 8905 4410 1323 van de Vrienden van Galilea, Bakkerstraat 3 te 9860 Landskouter met mededeling "gift afscheid Padre Renaat De Paepe" of onder omslag in de brievenbus van Nicole Schepens, Bakkerstraat 11 te 9860 Landskouter of van Anne Delespaul, R. Stas de Richellelaan 48 te 9820 Bottelare.

Van harte bedankt.