Broederlijk Delen - Solidariteitsontbijt van 22 maart 2020

“Beste vrienden,

Zoals je allicht al gehoord, gelezen of vermoed hebt gaat ons lokaal gemaakte, met humor geserveerde, gezond en liefdevol gedeelde  solidariteitsontbijt op 22 maart niet door. Jammer, maar het kon helaas niet anders!

Maar uitgesteld is niet verloren. De werkgroep Broederlijk Delen Oosterzele heeft beslist het ontbijt te verplaatsen naar 6 september 2020

Wie al  voor maart betaald heeft kan dus alsnog van dit speciale ontbijt genieten. Een leuke start van het nieuwe schooljaar!

Voor wie dit niet goed uitkomt geven we de mogelijkheid om het inschrijvingsgeld terug vragen via de email bdoosterzele@gmail.com of kenis.vandamme@telenet.be of tel 09/3605507 of 0496040695.

Maar voor de inkomsten van Broederlijk Delen is deze corona crisis een ware ramp. Tientallen zo niet honderden acties zijn afgelast en het is lang niet zeker dat er iets in de plaats komt. Vooral de steun aan de 130 lokale organisaties in Afrika en Latijns Amerika en Israël-Palestina, met wie Broederlijk Delen een lange termijn samenwerking heeft, komt in het gedrang. Daarom doen we een warme oproep voor een extra inspanning. Je kan Broederlijk Delen steunen door een overschrijving op rek.nr BE12 0000 0000 9292; vanaf 40 € krijg je automatisch een fiscaal attest. Alle beetjes helpen nu!
Hartelijk dank in naam van de vele mensen in het Zuiden die via de partnerorganisaties van Broederlijk Delen de kans krijgen op een menswaardig leven.

 

Onze verontschuldiging als je dit bericht meerdere keren zou ontvangen, we proberen via zoveel mogelijk kanalen mensen te bereiken!”