Bedevaart naar Oostakker

Voor het eerst sinds de vorming van de nieuwe kerkgemeenschap Merelbeke - Oosterzele zijn we op 25 mei samengekomen in Oostakker -Lourdes. In de stijl van een pelgrimstocht zijn we op weg gegaan. Te voet met de fiets of met de auto, allemaal ge├»nspireerd door Moeder Maria. Overal ter wereld wordt haar steun gezocht, bij verdriet en wordt zij bedankt voor een verkregen gunst of aanbeden voor haar voorbeeldrol. Omdat Vlaanderen sinds eeuwen trouw is aan de Mariabedevaarten zijn ook wij naar Oostakker gekomen voor een gezamenlijke viering in de Basiliek eneenbezoekaandegrot.Dooronzepelgrimstochthebbenwenualsnieuwekerkgemeenschaponsverenigdgevoeld. “Onze Lieve-Vrouw Van Vlaanderen bidt voor ons!”

Chris.